Persbericht


Strak in lijn met SLIMGRIP® STUCPROFIELEN

Paas & Schuler Totaalafbouw was betrokken bij een grootscheepse renovatie van verzorgingshuis Vijverhof in Assen en zorgde mede voor een complete metamorfose wat betreft de afbouw. Daarbij werd zo’n 1.350 m1 aan SLIMGRIP® hoekbeschermers verwerkt voor een strakke afwerking. Lees het volledige artikel in SG Magazine

..............................................................................................................................................................Nieuw stucprofiel: SG1088
 
Ceves Vergeer, de bekende profielspecialist uit Deventer, breidt haar Slimgrip® serie uit met een nieuw stucprofiel voor middeldikke stuclagen; de SG1088.
 
Vanaf 7 mm laagdikte
De SG1088, zoals het nieuwe profiel voluit heet, is geschikt voor stuclaagdiktes vanaf 7 mm. De SG1088 is uniek omdat het profiel de Slimgrip®-techniek voor verbeterde grip combineert met traditioneel vormgegeven profielen voor dergelijke stuclaagdiktes. Het is daarom de verwachting dat de SG1088 een aantal bekende traditionele stucprofielen gaat vervangen.
 
Voordelen
De SG1088 heeft een aantal voordelen boven traditionele profielen voor deze laagdiktes. De SG1088 is door de vorm een zeer stabiel profiel. Daardoor is de verwachting dat professionele verwerkers geen dikkere varianten dan de beschikbare 0.4 mm alu-zink-kwaliteit zullen vragen. Mede door het hoge aandeel mortelperforaties is de SG1088 licht van gewicht en laat zich daarom snel stellen en gemakkelijk knippen.
De Slimgrip®-techniek van de SG1088 zorgt verder voor verbeterde grip en hechting. Tenslotte is de SG1088 geheel vetvrij, waardoor het profiel niet alleen prettiger verwerkt voor de stukadoor maar ook een mooier resultaat oplevert.
 
Gegarandeerde Protektor en Ceves Vergeer kwaliteit
De SG1088 is door Ceves Vergeer samen met Protektor® uit Duitsland ontwikkeld. Protektor® is 's werelds grootste profielproducent op het gebied van onder meer stukadoorsprofielen. De Slimgrip®-techniek was al beschermd met een octrooi; de nieuwe naam “1088” is gedeponeerd als beschermde handelsnaam. 
 
Verkrijgbaarheid
De SG1088 zal verkrijgbaar zijn bij de professionele afbouwgroothandel en gespecialiseerde bouwmaterialenhandel. Bij introductie zal het lifesize Slimgrip® model Sophie wederom op diverse locaties te bewonderen zijn om de aandacht op dit nieuwe profiel te vestigen. 


..............................................................................................................................................................

 
 
Nieuw stucprofiel van Ceves Vergeer hecht veel beter
 
Nederlandse stukadoors brengen veel dunlagig stucwerk of pleisterwerk aan met dunpleisterprofielen. Ceves Vergeer heeft een nieuw profielsoort ontwikkeld voor het meest gebruikte dunpleisterprofiel onder stukadoors. Dit nieuwe profiel – Slimgrip® – met een unieke 3D-gevormde flens heeft sterk verbeterde verwerkingseigenschappen.
 
Slimgrip® hecht beter door de vorm van de flens. De nieuwe profielen hebben meer grip door het grotere hechtingsoppervlak en een betere hechting op de achterliggende mortel. Slimgrip® is ook stabieler door de vorm van de speciale flens en daardoor verwerkt het profiel prettiger. Dankzij de scherpe neus kunnen gemakkelijk strakke hoeken worden gesmeerd. Het product is geschikt voor alle moderne dunpleistertoepassingen.